Blog

Google Chrome keurt websites zonder https vanaf juli af als onveilig

De nieuwe Chrome versie die vanaf juli 2018 gebruikt zal worden, duidt de browser sites die niet via https benaderd zijn aan als onveilig. Maar Muveo weet raad!

Klik hier om verder te lezen

Grote bestanden mailen: een top 5

Hoewel mailboxen van Muveo deze limiet ingesteld hebben op 100 megabytes, zijn vele commerciele partijen (denk aan Gmail, Hotmail, Telenet mail, …) gelimiteerd op 25 mb. En dan spreken we natuurlijk over de maximumgrootte van bijlages die je wil verzenden. Wil je meer dan dat, dan moet je beroep doen op een 3de partij zoals Sendspace of WeTransfer. Wij lijsten hier de 5 beste op.

Klik hier om verder te lezen

5 webdesign trends in 2017

Nieuwjaar is nog maar net achter de rug, en het is weeral bijna Pasen. Half maart is de perfecte moment om te kijken welke trends 2017 zullen overleven, en welke we achter ons laten.

Klik hier om verder te lezen

Responsive webdesign: wat is het?

Anno 2017, waar zo’n 60% van alle internet bezoeken via mobiele toestellen gebeuren, moet elke website een mobiele versie hebben. Een versie voor blackberries, een versie voor nokia’s, een versie voor iphones, een versie voor android toestellen, een versie voor tablets, een versie voor….. Of zou er toch een betere manier zijn?

Klik hier om verder te lezen

Waarom SSL belangrijk is voor élke website

SSL, iets wat in de volksmond waarschijnlijk bekender is als ‘het groene slotje’. Vroeger was dit enkel weggelegd voor grote ondernemingen en banken. Tegenwoordig is het zeker een must voor elke website.

Klik hier om verder te lezen

Waarom een geüpdate site er twee waard is

Uw website is een levend ding dat leeft op het internet. Elke wijziging die gemaakt wordt nadat uw website online staat kan je zien als een interactie tussen u en uw bezoekers, klanten en zoekmachines.

Klik hier om verder te lezen